Mapa strony Kontakt Sklep internetowy
szukanie zaawansowane
Moderacja
Moderacja na rck.com.pl
Moderacja komentarza
Ervin: Sorry, I'm busy at the moment stendra en france To prepare the aubergines, cut them in half lengthways and lightly score their surfaces with a sharp knife in a criss-cross fashion – don’t go too deep. Heat a couple of tablespoons of the peanut oil in a large frying pan until hot, but not smoking. Lower in the aubergines cut-side down and fry until the flesh is golden (you will have to do this in batches, together with more oil); it will take about 3 minutes. Now turn them over and cook for about the same time, skin-side down. Drain well on kitchen paper, cut-side down, then place them on to a heatproof, shallow baking tray, cut-side uppermost.
 
(1500)
24
Kwiecień 2024
PoWtŚrCzPtSoNd
123
4
567
8
9
10
11
121314
15
16
17
18
19
2021
22
23
24
25
26
27
28
29
30
12345
Polecane galerie i media
Newsletter
Bezpieczne płatności realizuje dotpay.pl

Miasto RaciborzPowiat RaciborzPWSZProgram Dom Kultury+ Inicjatywy Lokalne Narodowego Centrum KulturyNasz RaciborzRaciborznowiny portalLogo VanessaBank SpółdzielczyNowinyKonkursu na Najlepszy Spektakl Teatru Niezależnego „The best OFF”
RCK © 2011 Wszystkie prawa zastrzeżone Raciborskie Centrum Kultury, 47-400 Racibórz, ul. Chopina 21, tel. 32 415 31 72, tel./fax 32 415 25 40 Realizacja: Margomedia
Portal www.rck.com.pl wykorzystuje pliki cookies, czyli tzw "ciasteczka". W przypadku braku akceptacji korzystania z plików cookies prosimy o opuszczenie strony.
Zamknij