Mapa strony Kontakt Sklep internetowy
szukanie zaawansowane
Moderacja
Moderacja na rck.com.pl
Moderacja komentarza
Zachariah: How do you do? konsyl fiber costco Back on shore Quinn cooks mussels in local cider and a handful of our foraged sea beet. ‘The key, if you’re doing this at home, is to have a really hot pan,’ he says. At the end of the beach an elderly man is busy collecting mussels in a bucket. Our mussels are local – but not that local. While Quinn will collect a few to eat with his family – his six-year-old daughter, Evie, loves rockpooling – he uses only rope-grown mussels treated in a UV light tank for his guests for food-safety reasons. ‘But the great thing is you’re sitting here eating mussels, looking out at the rocks where they grow,’ he says.
 
(1500)
28
Marzec 2024
PoWtŚrCzPtSoNd
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25
26
2728293031
Polecane galerie i media
Newsletter
Bezpieczne płatności realizuje dotpay.pl

Miasto RaciborzPowiat RaciborzPWSZProgram Dom Kultury+ Inicjatywy Lokalne Narodowego Centrum KulturyNasz RaciborzRaciborznowiny portalLogo VanessaBank SpółdzielczyNowinyKonkursu na Najlepszy Spektakl Teatru Niezależnego „The best OFF”
RCK © 2011 Wszystkie prawa zastrzeżone Raciborskie Centrum Kultury, 47-400 Racibórz, ul. Chopina 21, tel. 32 415 31 72, tel./fax 32 415 25 40 Realizacja: Margomedia
Portal www.rck.com.pl wykorzystuje pliki cookies, czyli tzw "ciasteczka". W przypadku braku akceptacji korzystania z plików cookies prosimy o opuszczenie strony.
Zamknij